Tähän kun vielä yhdistetään:
- Kulinaariset tekijät(maku, vaihtelevuus, esteettisyys, ajoitus)
- Ruokailijoiden toivomukset ja asiakas rakenne (ruokailijoiden ikä, energian tarve, erikoisruokavaliot sekä uskomukset)
- Kustannukset ( raaka-aineet, katteet, muut kustannukset)
- Missä, milloin ja kuinka paljon. ( mihin aikaan,ympäristö jossa tarjotaan ja kuinka monta ruokalajia per ateria.)
- Ravitsemukselliset tekijät ( ravinto rikkaus, suositukset esim sairaille lapsille vanhuksille yms.)
- Hygienia.
- Keittiö kapasitettii ( henkilöstön määrä, ammattitaito, käytettävät koneet, valmistus ja tarjoilu välineet.)
- saatavuus sekä toimitus( esim vuoden aika, mistä päinmaailmaa tilaa ja kauan toimituksessa kestää.)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti